Kaarten te koop!

Voorbeeld van Foto kaarten adv foto's uit mijn fotogalerij

20-07-2018 17:24
Hieronder zien jullie wat voorbeelden van mogelijke fotokaarten. Uiteraard is een uitvergroting mogelijk of een groter formaat kaart. Wanneer je dat leuk vindt kan ik ook de kaart direct naar de afzender versturen.   T.z.t. zal ik wat meerdere mogelijkheden laten zien, zodat jullie...

Fotokaarten

20-07-2018 12:46
Wanneer jij een leuke foto hebt gespot in mijn fotogalerij en die zou jij heel graag als afdruk willen of een fotokaart dan zit jij hier goed!   Bijna alle foto’s op mijn blog/fotogalerij zijn te gebruiken voor mij om er een leuke fotokaart van te maken. Enkele voorbeelden zie je hier. Ben...

Postkaarten

08-01-2018 21:10
Hoi, wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in mijn postkaarten!   De foto’s op mijn postkaarten heb ik zelf gemaakt en de quotes zijn over het algemeen ook zelf bedacht. Samen vormen ze een uniek exemplaar. De kaarten kosten 1,60 per stuk en worden alle met envelop geleverd....