Bekijk mijn foto's in de Fotogalerij.

20-05-2017 02:25

Wat leuk dat jij nieuwsgierig bent geworden naar mijn foto’s! Ik wens je veel kijkplezier!! Mocht je geinteresseerd zijn in een afdruk van iets uit mijn fotogalerij, je kunt mij het beste bereiken door mij een e-mail te sturen of via het contact formulier.


Ik trek er graag op uit om te fotograferen, mijn intresses liggen voornamelijk in techniek, scheepvaart, surfers, strand, zonsopkomst, zonsondergang en street-art. Toch zal je ook natuur foto's terug zien in mijn galerij, want vogels, landschappen en insecten zijn ook fantastisch om vast te leggen. Overigens leg ik vast wat ik zie, ik gebruik geen filters. Zo nu en dan maak ik bewust een keuze om een zwart wit foto te maken of een zwart wit foto met een contrast kleur.


Als creatief ondernemer kom ik elke dag al tijd te kort en fotograferen en genieten van al het moois om me heen vind ik persoonlijk veel leuker om te doen, dan dat ik mijn vrije tijd besteed aan bewerken van mijn foto's. Uiteraard voorzie ik ze van mijn watermerk en een bewuste uitsnede, daarna houd het toch wel op en verruil ik het zitten achter de computer toch voor opnieuw naar buiten te gaan, uiteraard met camera ;-)


Ik fotografeer met mijn Sony compact camera (bewuste keuze). Je kunt mij ook volgen op instagram, hier vindt je foto's die ook gemaakt zijn met mijn Sony camera maar ook foto's die ik maak met mijn smartphone.


De foto's zijn door mij genomen en zijn eigendom van mij. Wil jij ze delen of gebruiken, vraag eerst toestemming bij mij, wel zo netjes ;-)

 

Groet, Monique


Copyright 2017-2018 Monique Doolaar