Herfstkleed

05-10-2018 10:39

De herfst                                                

 

Heerlijk we nazomeren nog even er op los. Eigenlijk hebben we in onze najaarvakantie altijd nog wel prachtige dagen. Op de dag zon, zelfs soms tshirt weer en in de ochtend en avond lekker fris. Love it!

 

In de ochtend samen met een bakje koffie wakker worden, genieten van alle vogelgeluiden, winterkoning, koolmezen, mussen die in een speed voorbij vliegen, eksters, raven. Waar is de vertrouwde merel gebleven met haar mooie zang. Want laten we wel wezen, eksters en raven zijn nou niet de allermooiste geluiden, haha.

 

Dan nog de puber meerkoeten in de sloot, dat geluid zit je eigenlijk ook niet op te wachten, wanneer zijn ze nou volwassen? Ah gelukkig terwijl ik dit schrijft komen de koolmezen weer een kijkje nemen met hun gezellige geklets. Leuk!

 

Met mijn beste imitatie probeer ik ze wat dichtbij te krijgen, het is zo gezellig als je een blogpost schrijft samen met deze vogels op eerste rij.

 

De zon breekt langzaam door en vult de lucht al met het nazomer temperatuurtje, wat gaan we vandaag doen. Wanneer ons schema het toelaat toch echt nog even toeren en de natuur, zon en nazomer nog even ergens anders opsnuiven.

 

Want hoe mooi de tuin nu ook is met zijn prachtige herfstkleed, ons land heeft nog zoveel mooie natuurstukjes waar we of wel al een keer zijn geweest. Een heerlijke wandeling is altijd een goed idee. We gaan het zien wat de dag ons brengt. Ik wens jullie in elk geval een prachtig begin van de herfst en geniet nog even van de heerlijke nazomer zon.

 

Lieve groetjes, Monique