Over mij en mijn blog.

19-05-2017 23:03

Wat ontzettend leuk dat jij mijn blog komt bezoeken, welkom!

 

Mijn lifestyle bestaat voornamelijk uit genieten, elke dag weer! Ik doe dit op een gezonde bewuste manier die bij mij past. Ik fotografeer heel graag de natuur, surfers, schepen, zonsondergang enz. Ik ben graag buiten, wanneer ik niet fotografeer ben ik of aan het werk (creatieve ondernemer) of in mijn tuin te vinden.

Nadat ik steeds vaker de vraag kreeg, kunnen we jouw foto's ergens bewonderen. Meegenieten, bekijken? Natuurlijk! Dit werd voor mij de reden om mijn foto's hier te delen. Niet allemaal natuurlijk, dat is veel te veel. Ik probeer een leuke selectie te maken en deze laat ik hier zien. Regelmatig komen er nieuwe foto's bij. 


Van beroep ben ik creatief ondernemer, oa maak ik mijn eigen postkaarten, deze zijn via dit blog te bestellen. Ook maak ik persoonlijke fotokaarten. Binnenkort plaats ik een aantal online, zodat je direct ziet wat ik bedoel ;-).


Wanneer je het leuk vindt, ik ben ook te volgen op Instagram - onder de naam @florafaunavanmonique -. Hier post ik regelmatig foto's ik heb gemaakt met de digitale camera of met mijn telefoon.


Ik wens je veel lees en kijk plezier!


P.s. nieuwsgierig geworden naar mijn creaties - deze zijn -hier- te vinden.

 

Groet, Monique


Onderwerp: Over mij en mijn blog.

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht