Uitvergroting van onze rode paddenstoel

08-02-2018 21:20

Beste lezers,

 

Enige tijd geleden kwamen we in aanmerking voor een waardebon om een uitvergroting te laten maken bij @Saal Digital Nederland www.saal-digital.nl/. Dan de pittige klus: welke foto kiezen we uit onze eigen collectie ?

 

Dit was best een moeilijke keuze, aan de andere kant toch ook wel weer een goede keuze kunnen maken. Het verhaal er achter is als volgt: Wij komen veel buiten in de natuur en regelmatig in het bos. We komen gigantisch veel paddenstoelen tegen, behalve die ene rode met witte stippen! We horen vaak van familie en vrienden dat zij deze paddenstoel minstens 1 x per jaar tegen komen, waar dan?

 

Vorig jaar waren we op vakantie in Drenthe vlakbij het plaatsje Diever, ja hoor, de hele berm stond vol met paddenstoelen, waaronder ook best veel rode met witte stippen exemplaren! Hoe gaaf! We zijn direct foto’s gaan nemen en hoe leuk is het dan dat je een waardebon wint en in de gelegenheid bent om één van deze foto’s te laten uitvergroten, zodat we voortaan elk jaar deze paddenstoel zien.

 

Benieuwd naar deze foto, neem dan een kijkje in mijn galerij! Ik heb 3 foto’s gemaakt van deze uitvergroting uit verschillende hoeken. Want hoe je er ook naar kijkt, het blijft een TOP product. (hier alvast een preview, hier: lifestyle-mo-nl.webnode.nl/flora-fauna/nieuw/ kun je de uitvergroting goed bewonderen).

 

We hebben gekozen voor Alu-Dibond www.saal-digital.nl/wanddecoratie/alu-dibond/ en we zijn echt heel erg tevreden over de kwaliteit. Een echte aanrader!

 

We zijn overigens ook erg benieuwd naar de rest van hun producten, we hebben één kritiekpuntje en dat is dat de betaling gaat via of creditcard of pay-pal account. Het zou een stuk toegankelijker zijn als de betaling via Ideal mogelijk is. Nu heb ik hierover correspondentie gehad met een medewerker van Saal Digital en dit werd absoluut een aandachtspuntje.

 

Verder qua service, qua communicatie en kwaliteit van het product één en al lof!

 

Kortom @Saal Digital Nederland, reuze bedankt voor deze gelegenheid dat we een uitvergroting mochten maken, de rode paddenstoel met witte stippen staat enorm te pronken in onze woonkamer.

 

Groet,

 

Monique