Volg je gevoel

20-06-2018 23:35

Volg je gevoel…

 

Mijn advies in alles, mocht je mijn advies nodig hebben. De afgelopen 4,5 jaar behoorlijk wat voor mijn kiezen gekregen. Veel ziek geweest, veel in onzekerheid gezeten, veel vragen – weinig antwoorden. Veel tegenstrijdige adviezen van artsen, veel pijn, heel veel pijn. Veel tegenslagen, veel veranderingen, veel onbegrip en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu ben ik een positief iemand, die eigenlijk denkt in oplossingen en geen uitdaging uit de weg gaat. Toch ben ik niet van beton, ook ik heb gevoel en ook ik heb dagen dat ik liever even onder een steen duik.

 

Van nature ben ik een geduldig, creatief, vrolijk en behulpzaam persoon. Ook ben ik een doorzetter, ga graag een uitdaging aan en ga er vanuit dat er altijd wel een weg vooruit is. Niet rechtsom, niet linksom, dan maar die hobbelige weg met kuilen en dan er maar iets langer over doen, komen zullen we er.

 

Verder kan ik heel goed alleen zijn maar ook met andere, dat eerste is denk ik een eigenschap geweest, naast dat ik veel geduld heb, goed kan inleven in een ander en mijn creatieve mind mijn redding geweest dat ik na de hele opsomming hierboven nog steeds overeind sta. Mijn verhaal is niet in een paar zinnen of in een paar verhalen te vertellen. Nee, was dat maar zo, want dan had ik niet zo lang nodig om alles te plaatsen, te verwerken of mee te dealen.

 

Ik kon niet vertrouwen op de medici, artsen, instanties, alternatieve geneeskunde enz, ik kon ook niet vertrouwen op mijn lichaam, want achjee wat heeft die me vaak in de steek gelaten of op het verkeerde been gezet en NOG. Op familie en vrienden ging ook niet, want ook zij wisten niet wat er aan de hand was, waarom het gebeurde en waarom zo veel in zo korte tijd. Waar ik wel blind op kon varen was mijn eigen gevoel. Die had t steeds bij het rechte eind. Je intuïtie, die vond ik vroeger al super betrouwbaar, niet wetende dat ik deze in een zeer korte periode zo vaak nodig zou hebben. En niet één x in de steek gelaten door haar, daarom als je mijn advies nodig hebt en als ik deze mag geven, volg met alles je eigen gevoel!!

 

Lieve groet,

Monique